En kärleksfull dagmamma

God dagens folket, hoppas er vecka har börjat bra. Den här veckan går jag in i vecka två med barnen på en ny dagmamma som min syster rekommenderade till mig då hon har sin son hos henne. Jag har aldrig känt att mina barn trivts riktigt hos sina tidigare barnmammor men efter mycket letande efter bra barnomsorg hittade jag äntligen det som känns som det rätta, nämligen Familjedaghemmet Aran.

Min systers son har gått där i snart två år trivs jättebra, vilket min syster är superglad över. Det är en av anledningarna till att jag hoppas att detta kommer bli den sista barnmamman för mina barn också, att de dessutom ska få leka med sin kusin hela dagarna långa gör det ju inte sämre heller. Den veckan som gått verkar varit väldigt händelserik för barnen och de har massvis med kul att berätta när jag hämtar dem på eftermiddagen, vilket gläder en mammas hjärta. Det bästa med att ha barnen hos en dagmamma istället för på förskola är att det endast finns plats för ett fåtal barn som gör att det finns mer tid att lägga på varje enskilt barn. Jag tror dessutom att det blir en annan typ av gemenskap mellan barnen då de brutalt sagt blir tvingade till att umgås med varandra. Detta gör att mitt hopp fortfarande hålls uppe angående att det finns bra barnomsorg i Borås trots att jag stött på de som är mindre bra. Om du är i samma situation som jag satt i och söker bra barnomsorg i Borås skulle jag verkligen rekommendera dig att kolla om det finns en plats för ditt barn på Familjedaghemmet Aran.